loading...

یادگاری 95

بازدید : 1327
سه شنبه 8 ارديبهشت 1399 زمان : 15:21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یادگاری 95

مواد لازم جهت درست کردن سوپ جو

  • جو 1پیمانه
  • جعفری 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
  • جو پرک 5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ 2 لیوان
  • نصف سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
  • هویج رنده شده نیم کیلو
  • نمک به میزان دلخواه
  • زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک به میزان دلخواه
  • روغن زیتون برای تفت دادن

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده

ابتدا مقداری روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم .البته نباید پیازها رنگشان عوض شود . کافیست فقط نرمتر شوند و بعد ادویه‌ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم .رب گوجه فرنگی را هم با کمی‌آب حل میکنیم و به داخل پیاز‌ها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

آموزش درست کردن سوپ جو

بعد از آن جوی خیس خورده و هویج را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.

و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم اگر پخت ،بقیه مواد را اضافه کنیم و به مدت 15 دقیقه دیگر میپزیم.

چگونه سوپ جو درست کنیم ؟

و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو‌ها بپزند. در انتهای پخت آرد برنج را با کمی‌آب مخلوط میکنیم و به همراه گوشت مرغ و جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.

طرز تهیه سوپ جو با مدل رستورانی

هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی‌کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.

نکاتی بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ جو :

  • پخت خوب جو باعث لعاب بیشتر و جا افتاده تر شدن سوپ میشود.
  • استفاده از کره و لیموی تازه، طعم سوپ را استثنائی خواهد کرد.
  • برای پخت سوپ جو با شیر ، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.
  • 2 قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه کنید.
  • برای تهیه سوپ جو از قرص عصاره‌ی مرغ نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • در هنگام اضافه کردن خامه به سوپ بهتر است خامه را با کمی‌سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.
  • جعفری را خوب ریز کنید بطوری که آب نیندازد و بعد روی سوپ جو بریزید.
  • برای اینکه رنگ سوپ سفیدتر و زیباتر بماند هویج را نگینی خرد کنید.
  • آب گوشت یا مرغ را در یخچال قرار دهید تا بعد از سرد شدن چربی روی آن را با قاشق بردارید.
  • برای اینکه سوپ جو زمان پخت کمتری ببرد آن را بعد از خیس دادن در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید .
  • بجای مواد تازه در برخی موارد میتوانید از سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت استفاده کنید.
  • بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.
  • سوپی که یک روز قبل تهیه می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند.
  • برای اینکه سوپ زودتر پخته شود و احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.هر چند می‌توان سوپ را با جوی معمولی و سر فرصت و حوصله هم پخت.
  • حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس دهید تا شن و ماسه ته آن ته نشین شود.
  • اگر احیانا سوپ شما شور شد میتوانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه‌‌‌ای بپزد بعد آن را خارج کنید.
  • مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.
  • هنگام پخت مرغ ، پیاز و سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود.لازم هم نیست آنها را خرد کنید میتوانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.

منبع: انرژی پلاس

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 10
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 4
  • باردید دیروز : 17
  • بازدید کننده دیروز : 18
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 34
  • بازدید ماه : 123
  • بازدید سال : 346
  • بازدید کلی : 39683
  • کدهای اختصاصی